Site Loader

Wat ik nu toch heb mee gemaakt had ik in mijn stoutste dromen niet durven bedenken.
Afgelopen zondag ging ik met mijn vriendin naar het zwembad toe dat doen wij wel eens vaker op zondag lekker ontspannen naar een zwembad waar je lekker een bubbelbad hebt en een sauna en een verwarmd groot zwembad waar je buiten ook lekker warm
kan zwemmen, heerlij k.
Toen wij aankwamen gingen wij ons omkleden in een pashokje en lekker eerst even douchen. We stonden niet alleen, ik zag twee erg leuke mannen ook onder de douch staan, ze waren een jaar of 40 en zagen er leuk en Sexy uit.
Mijn ogen gleden naar beneden toe en ik kon het niet helpen om te zien dat de ene man goed geschapen was. Ik dacht zo die heeft echt geen kleintje en begon te glimlachen. Mijn vriendin zij wat is er nou ik zei kijk leuke mannen en ze zien er nog goed uit ook…..vooral die ene.
De goed geschapen man keek naar mij een ondeugend geil lachje verscheen er op zijn gezicht en hij gaf mij een knipoog. Ik vond het niet erg en dacht leuke man en ik houd wel van de aandacht, Ik mag tenslotte voor mijn leeftijd best nog wel gezien worden. Ik heb mooie Borsten Cup F en lekkere geile ronde billen, een mooie mond en blauwe ogen.
Wij waren klaar onder de douche en besloten om te gaan zwemmen, de mannen met een stoute lach achterlatend gingen we het lekkere warme zwembad in.
Toen we eenmaal in het water waren zagen wij dat de mannen ook het zwembad in kwamen en lachend en pratend onze richting op kwamen zwemmen.
Ik had geen idee waar ze het over hadden maar toen ze eenmaal dichterbij kwamen raakten wij in gesprek en vroegen de heren of wij met hun een kopje koffie wilde drinken, dat vonden wij ook wel een leuk idee.

Lita Verhoeven

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recent Comments