Site Loader

Zoals iedere morgen zelf voor het ontbijt nog, speel ik met me zelf tot dat ik klaarkom. Je mag het zelfs een verslaving noemen,maar ik geef het liever de naam een goede gezonde gewoonte. Ze zeggen wel eens dat alleen mannen zo denken en doen, maar nee hoor vrouwen kunnen net zo erg zijn. Misschien wel 10 x erger.

Neem nou deze dag maand ag ochend 07.00 uur gaat mijn wekker. Ik moet over een uurtje op mijn werk zijn. Dus dat houd in douchen, ontbijten en tandenpoetsen en gaan. Maar voor ik ga douchen leg ik mijn hand op mijn broekje mijn vochtige kleine broekje. Ik voel mijn kutje steeds natter worden bij de gedachten dat ik haar ga strelen. Ik laat mijn vingers na binnen glijden in dat kleine natte broek. Naar mijn zachte warme kutje. En als eerste voel ik mijn lipjes en laat mijn vingers er in 1 keer na binnen glijden. En binnen nog minder dan 5 min kom ik schokkend en kreunend klaar. Heerlijk mijn dag begint met een glimlach. Ik spring onder de douche kleed me aan, ga ontbijten poets mijn tandjes en ga de deur uit.

Ik werk in een keuken met 3 mannen en ben de enige vrouw daar. Het is hard werken van 09.00 uur tot 22.00 uur. Ik ben de hele dag in touw met 3 mannen om mij heen hoe geil is dat. En nog eens 3 mooie mannen.

Mijn bloed word nog warmer als ik de keuken binnen loop en ze me alle 3 mijn goedemorgen wensen. Hoe vaak ik wel niet met de gedachten speel dat ze me om beurten, brut en hard komen neuken. En bij mij ieder gaatje komen vullen met hun heerlijke warme zaad hmmm alleen die gedachten maken mij gek.

Als de pauze zich aan dient,. dan ga ik niet als mijn mannelijke collega’s een sigaretje roken. Nee ik verdwijn goed 13.00 uur na de wc om opnieuw mijn kutje te verwennen. En daar neem ik een kopje koffie en eet ik een broodje.

als ik weer na een paar uurtje werken een pauze heb van een half uur neem ik een appel mee na buiten en ga ik een wandeling maken in het park, en geniet ik van de zon om mijn mijn bolletje. E geniet ik van de rust en een enkele voorbijganger eet ik mijn appel op. Maar mijn kutje schreeuwt opnieuw om bemint te worden. Dus ik loop terug en ga na binnen, en tref mijn mijn baas aan en die vraagt of ik even tijd heb om met hem te praten op kantoor.

Aan gekomen op zijn kantoor gaat hij achter zijn pc zitten. En vraagt of nog ik nog lol heb in mijn werk en ik beantwoord zijn vraag zonder enige twijfel met ja . Mooi zegt hij en vraagt kom eens hier en wat vind jij nou hier van? Ik sta op en loop na hem toe en vraag hem wat vind ik waarvan.

Hij pak mijn hand en legt hem op zijn kei harde pik die nog in zijn broek zit. En zonder enige twijfel open ik zijn rits en bevrijd zijn pik uit die broek. Mijn baas zak onderuit in zijn stoel en, ik laat mijn zakken op mijn hurken en en begin heerlijk te zuigen aan die kei harde pik. Lik zijn ballen en laat die paal gewoon diep mijn keel glijden wat een genot om te doen.

Na 10 min staat mijn baas op laat zijn broek zakken en pakt mij beet bij mijn heupen en ligt mij voorover op zijn bureau. Hmmm hij trek mijn broek uit en, spreid mijn benen en laat zijn pik in 1 stoot verdwijnen in die klets natte kut van mij. Hij neukt mij zo hard heerlijk gewoon. Wat hadden wij allebei dit zo hard nodig. En na nog 5 harde stoten spoot hij zijn warme zaad zo mijn kutje in. Wow wat was dit toch super geil.

Hij stond op trok zijn broek weer aan en gleed weer in zijn stoel. En met de woorden kleed je aan geile snol en mijn kantoor uit. Ik trok mijn slipje en broek aan en vertrok uit zijn kantoor. zo dat was weer geweldige geile dag op na morgen.

Lita Verhoeven

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *